viernes, 23 de agosto de 2019

El Producte


Hola a tots i a totes 👋👬, 

Aquesta entrada donarà pas a l'explicació de les diferents variables o instruments de màrqueting i com no, no podem començar amb un altre que no siga... el producte


El producte és qualsevol bé, servei o idea que s'ofereix al mercat i que representa el mitjà per satisfer les necessitats o desitjos del consumidor. Cal estudiar bé el mercat abans de traure un producte al mercat perquè aquesta variable serà clau perquè existisquen la resta de variables, sense el producte no podem construir res. 


Tots els productes viuen el seu propi cicle de vida. Aquest està format per quatre fases: introducció, creixement, maduresa i declivi. L'empresa haurà d'adaptar la seua estratègia de màrqueting segons la fase en la que es trobe el producte. Seguidament podreu observar la imatge que representa el cicle de vida d'un producte. 




Per exemple, un microones es troba en fase de maduresa, on també podria estar la Coca Cola. Segurament en introducció estiguen els robots, en creixement potser trobem els smartwatch i en declivi els reproductors de DVD. 


Ara ja coneixeu un poc més el producte, a poc a poc anem avançant. 


Fins aviat, 

No hay comentarios:

Publicar un comentario