domingo, 18 de agosto de 2019

Què és el màrqueting? Posem-nos en situació!

Hola a tots i a totes 👐👋!

Com a primera tasca en aquest curs, haureu de visualitzar el vídeo que he preparat per a vosaltres. A continuació podreu veure'l.

En aquest curs basarem les nostres classes en el model pedagògic Flipped Classroom, per això, haureu de fer diverses tasques a casa. No us preocupeu perquè no seran gaire difícils, la feina més complicada la farem tots plegats a classe🙅🙆

En primer lloc, m'agradaria que des de casa, en el vostre escriptori o sala d'estudi visualitzeu el vídeo titolat: Què és el màrqueting? Posem-nos en situació (teniu accés al vídeo al final d'aquesta entrada). En segon lloc i una vegada havent vist el vídeo, m'agradaria que realitzareu un mapa conceptual, de la manera que més us agrade. El mapa conceptual o resum atractiu, haurà de contindre els punts més rellevants que s'han tractat al vídeo... (ací sou vosaltres els qui heu de decidir que incloure! No oblideu que ha de ser Curt, Clar i Concís, a més a més d'atractiu).

Per a la propera classe aquestes tasques hauran d'estar realitzades. En cas què no estiguen fetes, no es podrà continuar amb les posteriors tasques.

Espere que us agrade el vídeo i que les tasques a realitzar siguen el menys costoses possibles i si pot ser, divertides💪👏!



Fins aviat,



PD: A continuació... el 👀vídeo👀!






No hay comentarios:

Publicar un comentario